Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

HLUCHÝ SLYŠÍCÍ

HLUCHÝ SLYŠÍCÍ

Kam by přišel,
kdyby slyšel?
A kam by přišel,
kdyby neslyšel?

Poslouchat víc sebe sama,
a méně již pak cizí drama.
Neposlouchat jen sama sebe,
a posloucht víc také tebe.

Kdo a koho?
Tak, to je již otázek mnoho.
Publikoval(a): Litarts, 20.2.2020
Přečteno (39x)
Tipy (2) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: děda včela, Mirastus

Spodek

Stránka generována 22.11.2024 20:06
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti