Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

**Ptám se...

**Ptám se...

Květka Š. Básně » ?nezařazené?

Anotace: ...to nevím...šalina je prostě šalina

~~~~~~~~~~
Proč se kouří z komína
proč v Brně jezdí šalina
proč se mi dnes nechce spát
proč mě zase nemáš rád...
a proč se práší za kočárem
proč se něco musí "honem"
proč v létě padaj trakaře
proč blesk i nebe rozpáře
a to co bylo proč už není
proč se život jen tak změní...

Já vím,
každý komín přece kouří
když se v kamnech topí
Brno a šalina to není hloupý
naliji si kávu,nechce se mi spát
když máš nad hlavou
černé bouřkové mraky
i bouřka se musí poslouchat.
Ale proč já,místo tebe
jiného chci znát...

I když nejezdí kočárem
a nemá ani náhodou cadillac
chce pomalu,honem tak i tak
od něho mi to vůbec nevadí
je milý a vždycky pohladí...
už se tě opravdu nezeptám
co by jsi řekl...to dobře znám
i já vím „co bylo už není”
všechno se někdy změní...

A tak to bylo tak to je
nic tak hrozného
se neděje...
~~~~~~~~
Publikoval(a): Květka Š., 19.2.2020
Přečteno (31x)
Tipy (3) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: Linzerka, Mirastus

Spodek

Stránka generována 22.11.2024 20:28
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti