Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Tančíš

Tančíš

Tančíš v mé hlavě jak víla,
vytvářet zmatek jde ti hravě.
Jsem obdivovatel
velkolepého díla,
dravec co hledá potravu v trávě.

Každý tvůj pohyb lehký a ladný,
tanec, ať nemá konce.
Vše nechám si pro sebe,
klidně, ať jsem za lakomce.
Publikoval(a): Tomáš Podkova, 14.2.2020
Přečteno (252x)
Tipy (1) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: donne

Spodek

Stránka generována 28.3.2024 22:32
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti