Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

PERLY ŽIVOTA

PERLY ŽIVOTA

Polibek vřelý,
tak cituplný.
Jak dotek vlny,
i oči uzřely.

I slůvko něhy,
pocit souznění.
Nad něž nic není,
snoubí příběhy.

Dar sebe sama,
bez všech rekvizit.
Ale kde na to vzít?,
láska, to je dáma.

Pomocná ruka,
přátelské gesto.
V soucitu i přesto,
tiší-li se muka.

Těch drahokamů,
vzácných to perel.
Kdo se jim vzepřel,
bez jejich klamů?
Publikoval(a): Litarts, 14.2.2020
Přečteno (174x)
Tipy (0) ... dát Tip/SuperTip

Spodek

Stránka generována 19.4.2024 23:04
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti