Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

**Noční nebe

**Noční nebe

Květka Š. Básně » ?nezařazené?

Anotace: ****(:-)***

~Mé noční nebe~

V zrcadle vidím tvoji tvář
tvé oči tvá ústa nos i čelo
a na zdi pověšený kalendář
a do zrcadla povím "helou",
pak chvíli čekám odpověď
ty v zrcadle nepromluvíš,
ale já slyším "vlevo hleď"
dej pozor ať ho nevyplašíš.

A on tam stál jak z můry duch
za kyticí růží ani vidět není
těmi růžemi provoněl vzduch
a odpoledne v noc se mění,
stříbrný měsíc z nočního nebe
kouká se nalevo i napravo
já za zrcadlem hledám tebe
vím,to by jen Alenku napadlo.

To noční nebe hvězdami září
tvé jméno je v mém kalendáři
Alence pohádku za zrcadlem
tak trochu závidím
...a na tebe,ty srdce moje
na tebe neustále myslím...
a noc si rozpustila vlasy
to bylo krásy.
-------------------------------
--------------------------
Publikoval(a): Květka Š., 11.2.2020
Přečteno (47x)
Tipy (3) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: Linzerka, děda včela

Spodek

Stránka generována 19.4.2024 06:08
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti