Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Přítelkyně

Přítelkyně

Si sluncem
co omotá mě
nití

Paprskem
tak
svém

Si hvězdné
kvítí
co
mi svítí

Si přítelkyně

v poupěti ukrytá

Si štěstí
co dýchá

Si podpora v davu
díky níž
plavu

Si dnešní síla
co mi zbyla
Publikoval(a): kopretina7777, 10.2.2020
Přečteno (230x)
Tipy (1) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: Květka Š.

Spodek

Stránka generována 23.11.2024 02:33
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti