Vločky a já
Vločky a já
Vločky moji
bolest tišší
Někteří jsou
city hlušší
Vločky jsou
o naději
napadnou a odcházejí
na slunci se neohřejí
Držím sníh
v
dlaních mých
Sníh a smích
v očích
mých
cože je to
hřích
Ve vločkách
naděje
nezahřeje
roztaje
Publikoval(a):
kopretina7777, 8.2.2020