Komentáře slouží k vyjádření vašich názorů, postojů či kritiky.
Ano, vzpomínky zůstanou... Díky za zastavení...
26.2.2020 6:17 | Klarineb
Život rozdává více smutku než radosti, a nebo to tak vnímáme. I nejkrásnější květ jednou zvadne, ale zůstane vůně vzpomínek, M.
6.2.2020 8:54 | Mirastus