Komentáře slouží k vyjádření vašich názorů, postojů či kritiky.
Díky.
Nespojil jsem verše do větších slok záměrně.
Chtěl jsem tak vyjádřit i stav své roztěkané mysli.
6.2.2020 8:34 | Litarts
Fajn námět jen na mě jako ženu trochu osekaný, dala bych aspoň čtyři řádky pod sebe (možná se tomu nějak říká?,) k rozvinutí, no ctím.B.
5.2.2020 17:18 | Lipová