Komentáře slouží k vyjádření vašich názorů, postojů či kritiky.
Líbí se mi. ST.
6.2.2020 7:48 | děda včela
Nádhera...a miluju spojování proti-kladů..kdybych ji napsala já byla by má nej, životní,)
5.2.2020 17:15 | Lipová
Skutečně krásné metafory, i forma je mi velmi blízká, početl jsem si, díky, ST, M.
5.2.2020 9:09 | Mirastus