Chvíle kresby
Chvíle kresby
Anotace: Ráda kreslím,cokoli
Pro tuto chvíli
tvorby
žiji
Si se mnou
můj milý
Zachytím tě
v kresbě své
momentem
naším citem
Ve chvíli tvoření
tvého ztvárnění
krásné chvíli
k zbláznění
Chvíle, nálada
kresba
a
jen
my dva
Publikoval(a):
kopretina7777, 2.2.2020