Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

vezmi tempery

vezmi tempery

a1ička Básně » o Lásce

Anotace: vezmi tempery

Vezmi tempery , štětec do ruky,
namaluj co vše o mě zdá se ti
Namaluj co se ti o mě v noci zdálo
namaluj zda to bylo hodně
však víš, - nebo málo.
Namaluj zdali žlutě jak slunce se usmívám,
nebo zda do zelena ,jak tráva vypadám?
Či hnědě jak zemitá zem jsem
nebo mě černou vidíš snad ?
Také můžu červeně se červenat

Namaluj barevnou paletou , jak mě máš rád
já tebe za to budu milovat
Budu tě líbat od hlavy až po paty
však dobře víš že pak spolu poletíme až nad mraky
Budeme se spolu objímat a lásku věrnou sobě slibovat
Tak vezmi tempery, štětec do ruky, namaluj co vše o mě zdá se ti
Publikoval(a): a1ička, 1.2.2020
Přečteno (91x)
Tipy (4) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: Bindig, Klarineb, Lipová, Mirastus

Spodek

Stránka generována 29.3.2024 10:35
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti