V sedmi pádech
V sedmi pádech
Žena zurčí
ve tvé krvi
V morku tvém
I oceli
tvojích paží
Krouží kolem
horem, dolem
chladí ledem
hřeje ohněm
Patříš její
zemi srdce
povíš to co
nevíš
Mluví
v sedmi pádech
na jeden nádech
Publikoval(a):
kopretina7777, 31.1.2020