Komentáře slouží k vyjádření vašich názorů, postojů či kritiky.
Hezká úvaha a srovnání. Ač mám zbraň, nikdy bych ji nedokázal použít proti bezbrannému tvoru... M.
31.1.2020 8:38 | Mirastus
Email:
Heslo: