Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Myši

Myši

Baví se dvě myši
nad rozjedeným sýrem,
hele, já sem slyšela,
že randíš s netopýrem.
Cože? To je ale hajzl.
Ale to je život.
Končím s ním, neboť mi tvrdil,
že je ňákej pilot.
Publikoval(a): netWoor, 28.1.2020
Přečteno (177x)
Tipy (2) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: Květka Š., Lipová

Spodek

Stránka generována 24.4.2024 00:43
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti