Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Panský kocour

Panský kocour

Psavec Básně » Srandovní

Anotace: Budou kamarádi?

Na myšku se kocour kouká,
ta se v koutě krčí,
neboj se mě, tiše mňouká,
něžně do ni strčí.

Proč tak náhle změnil plány,
myška se moc diví,
mír prý bude mezi námi,
dobře ho tu živí.

Panička mu šunku dává,
šeptá ty můj macku,
proto tedy, buď mu sláva,
nabízí mi packu.
Publikoval(a): Psavec, 27.1.2020
Přečteno (143x)
Tipy (5) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: Květka Š., děda včela, Bezhlavý rytíř, netWoor

Spodek

Stránka generována 18.4.2024 09:32
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti