Beruška
Beruška
Beruško milá
tobě se létá
Po pláni
ze skály
za větru
zpívání
Než se vítr
nadechne
srdíčko tě
zavane
neznámo kam
do země
tečkatých dam
Do podkroví
zašeptá
že je
její duše
tvá
Beruško
pujč mi
tečku
ať ozdobí
mě
na zadečku
Publikoval(a):
kopretina7777, 26.1.2020