Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Optimista

Optimista

Naposled zvažuje své pro a proti.
Do Nuslí zbývá krok. Trochu se potí,
je ale rozhodnut, skočit se chystá.
Když tu ho osloví snad optimista:

„Hej vy tam, člověče, počkejte chvíli,
tímdle se proboha, nic nedocílí,
váš pohled na život proberem spolu,
najdem víc radosti, víc, než je bolu.“

Hodinu kecali, probrali mnohé,
jak kočky čtyřnohé, tak i dvounohé,
na závěr řekli si: "Zkurvená doba!"
Chytli se za ruce .... skočili oba.
Publikoval(a): netWoor, 24.1.2020
Přečteno (251x)
Tipy (11) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: Karel Halapartna, kopretina7777, Makaveli, Mirastus, Květka Š., Bezhlavý rytíř, děda včela

Spodek

Stránka generována 29.3.2024 13:24
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti