Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Pokoj 222

Pokoj 222

Pokoj dvěstědvacetdvojka.
V něm dva zpití Amíci.
Dokázali vyžrat všechno,
to co našli v lednici.

Jeden už jen sotva sedí,
druhej ještě stojí,
a ten náhle rozhlédne se,
s vervou po pokoji.

Když zahlédne Bellův přístroj,
krokem jako v mazutu,
jde zavolat na recepci:
„Tů rums tů rům tůtůtů!“

Recepční, už starší Slovák,
moc nadšený nebyl,
neboť zařval do sluchátka:
„Tramtadadá, debil!“
Publikoval(a): netWoor, 22.1.2020
Přečteno (149x)
Tipy (5) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: Květka Š., Bezhlavý rytíř, Mirastus

Spodek

Stránka generována 27.4.2024 07:15
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti