Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Filmy

Filmy

Romantické filmy, ničí lidské vztahy.
Nastíním to tady, několika tahy.
V ženách budí pocit, jež je nebezpečný,
že prožijí život, jako tamty slečny.

Stejně jako ony, klamáni jsou chlapi.
Po zhlédnutí filmu, zbytečně se trápí,
ne nejsou to filmy, třeba s Jasonem Bournem,
chlapi nejvíce jsou, oklamáni pornem.
Publikoval(a): netWoor, 20.1.2020
Přečteno (139x)
Tipy (2) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: Květka Š., Bezhlavý rytíř

Spodek

Stránka generována 18.4.2024 21:54
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti