Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Snění

Snění

Sním o pohledu Tvých něžných očí,
nad tou hloubkou se mi hlava točí.
Sním toužebně o Tvých sladkých ústech,
jak o chlebu jogín po třech půstech.

Sním o objetí Tvých dlouhých paží,
toho se srdce mé nenabaží.
Sním o Tvých ňadrech ve svých dlaních,
hladím je a pak usnu na nich.

Sním o Tvém zadečku vyšpuleném,
jen lehounkou krajkou zahaleném.
Sním o sevření Tvých štíhlých nohou,
dolíbat se tam, kde končit mohou.

Sním o vlhkém teple Tvého klína,
z pupíku usrknu doušek vína.
Sním rád o Tvém hebkém, nahém těle,
Tvá duše se skrývá v krásné cele.

Mé další snění, jak asi tušíš,
musí být o Tvé nádherné duši.
Publikoval(a): Bezhlavý rytíř, 17.1.2020
Přečteno (83x)
Tipy (12) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: Jikra, donne, kopretina7777, Klarineb, Lipová, Mirastus, netWoor, děda včela

Spodek

Stránka generována 26.4.2024 21:09
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti