Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Linka

Linka

Svádím to na hladinku.
Jinak to možný není.
Že zavolal jsem linku,
pomoc při znásilnění.
Odkud kam vítr vane,
zjistil jsem totiž vzápětí.
„Splet jste se, drahej pane,
k nám volaj jenom oběti.“
Publikoval(a): netWoor, 17.1.2020
Přečteno (119x)
Tipy (6) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: Jikra, donne, Mirastus, Bezhlavý rytíř

Spodek

Stránka generována 26.4.2024 19:25
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti