Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

(Bez)Naděje hlava plná

(Bez)Naděje hlava plná

Spadl domeček mi z karet

svět je rozbouřená řeka

prázdná krabka od cigaret
(bez)naděje hlava plná

a jak by se dalo čekat

další přílivová vlna
smete mi můj z písku hrad



přesto zvládnu neskuhrat
Publikoval(a): Remy M. Manniac, 17.1.2020
Přečteno (76x)
Tipy (8) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: Jikra, donne, Klarineb, Lipová, Mirastus, Bezhlavý rytíř, netWoor

Spodek

Stránka generována 19.4.2024 17:06
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti