Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Přetvářka

Přetvářka

blackhenry Básně » o Životě

Anotace: Přetvařujeme se, protože se bojíme nebo něco skrýváme, ale ubližujeme jenom sobě, tak co z toho máme?

Proč se lidi přetvařují, co z toho mají?
Vždyť problémy se i jinak řešit dají.
Proč se schovávat za hezký obraz,
když pak zlý je v zrcadlech odraz?
Proč se někoho nebo něčeho bát,
přijde někdo jiný, určitě nebo snad.
Jen čas všechno chce, nechtít moc,
ani nechtít hned, raději přečkat noc.
Nesmíme být zbabělí, musíme povstat,
musíme bojovat, za to co chceme dostat.
Publikoval(a): blackhenry, 10.3.2011
Přečteno (179x)
Tipy (3) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: H.I.L., Marcone

Spodek

Stránka generována 19.9.2024 18:52
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti