Život
Život
Jako
kapičky rosy
v
životním osudu
vypařím se
Jako upír
co má hlad
měls mě rád
Kapičky rosy
jako dny
co se dopsaly
samy
Jako mračno
napité vodou
tu bdím
než vyprším
Zemité bahno
uhne
před tíhou tou
co drží se
u nohou
Naděje jenž
prý
umírá poslední
Ta naděje
co bdí
za pavučinou
spí
Pavouk
tvor chlupatý
mušce odpočítá
hodiny
A já
muška bolavá
v síti pavučin
života
umírá
Publikoval(a):
kopretina7777, 15.1.2020