Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Slova jen pro tebe

Slova jen pro tebe

Slova jen pro tebe

Tomáš Podkova

Samotu vyléčil jsem Tebou,
už neznám noci co zebou.
Jsi dar, snad z nebe mi byl dán,
díky, že nemusím životem toulat
se sám.
Publikoval(a): Tomáš Podkova, 14.1.2020
Přečteno (581x)
Tipy (0) ... dát Tip/SuperTip

Spodek

Stránka generována 19.4.2024 10:58
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti