Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Láska

Láska

Miloval jsem jen jednou,
A dodnes mám tam někde díru,
Nevnímal jsem vlastní bídu,
Nevěřil že o tebe přijdu.

A přesto je to všechno pomíjivé,
Zvláštní je ta "láska".
Tváří se jako spanilá kráska,
Pak bezmoc tě sváže jako páska..

Neovládal jsem emoce,
Přerostli moje ambice,
Spoutali mi ruce okovy,
Vzali mi kus Svobody.

Nemohl se bránit,
Snad ani nechtěl.
Pak v koutě brečel,
Do nebe jméno tvé křičel.

Teď už ani nevím proč,
Smutek mě po okraj plní.
Ven jdu jen když je noc,
Snad se mi sny mé vyplní.
Publikoval(a): Ryuk, 14.1.2020
Přečteno (55x)
Tipy (0) ... dát Tip/SuperTip

Spodek

Stránka generována 19.4.2024 09:18
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti