Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Souzníme s hvězdami

Souzníme s hvězdami

Dva andělé
tělo na těle

Z nebe prší
hvězdy
pro
tebe

Měsíc v rukou
mám
lásko si můj pán

Křehké zboží
ať se množí

Tanec s noži

jseme zažily

Teď souzníme
s
hvězdami

S křehkými sklíčky
růžovými

Chceme být
navždy
svými

Obejmi mě
tvými
křídly andělskými

Opět
zase
obloha je naše
Publikoval(a): kopretina7777, 10.1.2020
Přečteno (252x)
Tipy (1) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: Bezhlavý rytíř

Spodek

Stránka generována 23.11.2024 03:20
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti