Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Cudná Stázi

Cudná Stázi

Psavec Básně » o Lidech

Anotace: Byl to zázrak nebo ne?

Modlila se cudná Stázi,
o děťátko, co ji schází,
mladý kněz ji radu dává,
potom zázrak vykonává.

Chová děcko mladá Stázi,
manžel však ji tuze schází,
v kostele zas pálí svíčku,
učí synka říkat strýčku.
Publikoval(a): Psavec, 10.1.2020
Přečteno (51x)
Tipy (4) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: Bezhlavý rytíř, Lipová, Mirastus, netWoor

Spodek

Stránka generována 19.4.2024 03:26
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti