Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Vnitřní já

Vnitřní já

Své vnitřní já objevíte,
třeba meditací,
na dně sklenky nedopité
nebo těžkou prací.

Mně dnes úsměv pod vousy zmrz,
ruku svěřím mýdlu,
vnitřního já dotk sem se skrz,
toaleťák z Lídlu.
Publikoval(a): netWoor, 10.1.2020
Přečteno (138x)
Tipy (2) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: Bezhlavý rytíř, Mirastus

Spodek

Stránka generována 28.3.2024 10:35
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti