Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Miloval bys mě víc

Miloval bys mě víc

Miloval bys mě víc,
kdybys věděl, že za chvíli zmizím
a nezbyde po mně nic?

Kdybys věděl, že se neoprostim od lidských neřestí,
a v lásce neviděl kýč...
Kdybys už před tím nezažil neštěstí,
Miloval bys mě pak víc?

Kdybych po tobě chtěla ještě větší nic
Copak zájem už není k lásce klíč?
Miloval bys mě pak víc???

Mám si kleknout na kolena,
(neprosit), láska je dnes drahá...
I když je to smutný říct,
bordel i děvku už máš doma,
ale miloval bys mě víc?

Miloval bys mě víc,
kdybys věděl, že každá slza bere nám společnou chvíli
a že poslední chvíle se ke konci chýlí?
Miloval bys mě víc?
Publikoval(a): IDK, 9.1.2020
Přečteno (158x)
Tipy (7) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: Bezhlavý rytíř, Ryuk, Formis, Klarineb, Makaveli, Mirastus

Spodek

Stránka generována 27.4.2024 00:19
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti