Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Hlavolam

Hlavolam

ZENITZERO666 Básně » Sci-fi, fantasy

Anotace: Tak jsem tady zpátky před zadními vrátky...

Permanentní stav
před výbuchem sopka
moje hlava
rozložená Rubikova kostka.

Erno koukej
můj mozek je hlavolam
kterej nikdo nevyřeší
i Freudovi odolám.

V mysli černý jako vesmír
tápal by i Enstein
jako černá díra
vtáhnul by ho zlej sen.

Jak ve filmu Počátek
už se všechno bortí
mysl temná jako dehet
do noci se hroutí.
Publikoval(a): ZENITZERO666, 9.1.2020
Přečteno (168x)
Tipy (4) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: Lipová, Makaveli, Mirastus

Spodek

Stránka generována 19.4.2024 09:43
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti