Bažení
Bažení
Smrdí mi mikina jako putyka
putna mi je vše, co mi uniká
kam mám dojít, se mě netýká
kálím zvysoka na sebe
radši pivo, to mě probere
procitnu do komfortní temnoty
ta jediná mi hraje na noty
ó má láska hrůzostrašně krásná
krvácím vždy, když mě políbí
sebedestrukce, tak se mi to líbí
Publikoval(a):
Unity, 8.1.2020