Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

**A jdeme do cukrárny

**A jdeme do cukrárny

Květka Š. Básně » ?nezařazené?

Anotace: (:-)...(:-)...(:-)

*-*
Každý si svoji barvu vyberem
stavíme figurky před "startem"
házíme kostkou,padni šestečko
ať může figurka udělat kolečko.

Kruci...před domkem čekám
potřebuji trojku,teď jedničku
...spěchám..
jů,těsně před domkem vyhozená
ne,já se vůbec nezlobím,
...to mi neva..

Tak se ty figurky honí dokola
promiň,já vyhodit tě nechtěla
sláva,můj domek se mi plní
kdo se zlobí? Je to přece hraní.

Jo,děda dál nehraje,asi to vzdal
raději by si prý šlofíčka dal,
to Člověče sklidíme do krabice
..venku už neprší,svítí slunce.

A my?
Jdem na zmrzku do cukrárny.

---*---
Publikoval(a): Květka Š., 8.1.2020
Přečteno (35x)
Tipy (3) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: Linzerka, Bezhlavý rytíř

Spodek

Stránka generována 29.3.2024 10:16
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti