**(:-)...fialky
**(:-)...fialky
Anotace: ..a taky moje babička..
~
~~~~~~~~~~
Jako ta z pohádky
byla má babička
o ní je vzpomínka
o ní je básnička...
Já jako ona...
chci poznat bylinky
chci znát co která léčí
v hlavě mám vzpomínky
na jedny moudré oči
těmi se moje
babička dívala
a vždycky se na mne
mile usmála...
a co bych ještě chtěla?
Ano...
pěstovat kopretiny
a chodit na maliny
a sbírat jahody
uvařit marmeládu
vždyť ta se vždycky hodí
natrhat fialky
a dát je do vázičky
tam vedle toho obrázku
mé milé babičky...
Byla jistě kouzelná
to se přece pozná.
~~~~~~~~~~~~
Publikoval(a):
Květka Š., 6.1.2020