Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Kojící

Kojící

Ve vlaku mladá matka kojí,
dítě však příliš nechce pít,
nenechá ho však napokoji,
s odkazem na mateřský cit.

„Neplakej, vidíš toho pána,
nesmíme být tak halasní,
jestli nebudeš napapána,
dám to jemu a on to sní.“

Když po páté ji takhle nutí,
vykřikne muž již pěnící:
„Učiň konečně rozhodnutí,
přejel jsem druhou stanici!“
Publikoval(a): netWoor, 3.1.2020
Přečteno (106x)
Tipy (10) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: Lipová, donne, Květka Š., děda včela, Jikra, Mirastus, Bezhlavý rytíř

Spodek

Stránka generována 19.5.2024 02:00
U nás jste dnes prohlídl(a) 32 stránek.
roboti