Hřích a sníh
Hřích a sníh
Žena
a
ozvěna
Na řasách sních
na hrudi
hřích
v očích smích
Den je krátký
hříchem do pohádky
Do noční oblohy
vpadneme
V obloze
pochopení
najdeme
Hřích a sních
obloha v očích
tvých
Kábát
od sněhu
mám
lásko
proč se červenám
Publikoval(a):
kopretina7777, 2.1.2020