PF (přání k Novému roku)
PF (přání k Novému roku)
Anotace: Novoroční přání.
Mnoho zdraví a spokojenost ve tváři,
ať štěstí úsměvem zazáří,
úspěchu i spoustu sil,
aby klid do domu vstoupil,
to vše v Novém roce,
upřímně i od srdce,
vám přeji přece.
Publikoval(a):
greatpedro, 30.12.2019