Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Sklenka

Sklenka

Sklenka třpytivá
jiskry ztvárnila

Střepy
ticho rozetnou

Život
v každém střepu
hrou

Sklenka tvá
proč je ze skla
celá třpytivá

Tak křehká
jako láska

Sklenka vína
do hlubin
se
ponořila

Vínem
oceán zalila
ve víně
se
utopila

Jako láska
v rukou
našich

Sklenka vína
hudba a smích
Publikoval(a): kopretina7777, 30.12.2019
Přečteno (35x)
Tipy (0) ... dát Tip/SuperTip

Spodek

Stránka generována 23.11.2024 02:50
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti