Pohádka
Pohádka
Pohádka,
jenž roztančíš
na rtech
Náš vzdech
slunce dech
Třpyt měsíce
prolíná nás
Poupě růže
usíná
bude růže
červená
A potom
měsíc co zablýskne se
v ocích tvých
Pohled srdce
ve studánce
Ve studánce
našich životů
živou vodou
hraje tu
Studna tvých očí
skočím do nich
to chci
Láska a hřích
smích očí našich
vášnivých
Nahá naše těla
šeptají
jenom co láska smí...
Publikoval(a):
kopretina7777, 29.12.2019