Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

**Přiťukneš si s anděly..

**Přiťukneš si s anděly..

~~~~~~~
Zase s tebou
má lásko
neoslavím konec roku
jen pro tebe píšu
každým rokem sloku
pozdravím tě tam
odkud se nikdo nevrátí
vím
že ta moje vzpomínka
se cestou neztratí.
Ty jen jako
přiťukneš si s anděly
„na zdraví“
já vím že ne
vždyť něco takového
je nemožné
právě odbíjí půlnoc
bim,bam
a hvězda padá
slyším hlas,tu ti posílám
mám být ráda?

Tak jenom potichu říkám
děkuji
a na Nový rok si připiji
a celá obloha
plná je hvězd ohňostroje
tak to bylo,bude
a tak to je.

Všem přeji
šťastný a pohodový
celý příští rok
2020.
~~~~~~~~~~
Publikoval(a): Květka Š., 27.12.2019
Přečteno (45x)
Tipy (4) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: Bezhlavý rytíř, děda včela, Jikra

Spodek

Stránka generována 22.11.2024 20:38
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti