Zimní paní
Zimní paní
Když se v ránu
zimní paní
koupala
ledy dávala
mocně dýchala
Zamrzlé břehy
našly něhy
Zima bílá
zima sdílná
Zářivě se usmívá
na tebe se dívá
Zima,jiskřivá
v čase vločky
zastavila
aby...
s tebou byla
Krásná zima
ve mě tkví
ve tmě
bdí
Je tvá
je má
je užasná
Publikoval(a):
kopretina7777, 24.12.2019