Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Vánoční varování

Vánoční varování

netWoor Básně » Srandovní

Anotace: Ať vás to nepotká a užijte si zítřejší den

Ó bože to je romantiky.
V blátivejch srajdách po kotníky
nemůžu najít vprostřed lesa,
stromek nad kterým srdce plesá.

Ó bože to je romantiky.
Hajný zná dobře naše triky,
zaplatit pokutu mi velí,
jak kdybych vyplenil les celý.

Ó bože, to je romantiky.
Ve vaně koukám na kapříky,
než ocitnou se na pekáči,
koupelnu celou ještě zmáčí.

Ó bože, to je romantiky.
Doktor přijímá moje díky,
tváří se soucitně a mile.
Příště budu žrát radši file.

Ó bože to je romantiky.
Do uší znějí dětské vzlyky
z absence dárku z Lego-hradu.
Vážně si myslely, že kradu?

Ó bože, to je romantiky.
Sníh dál dopadá na chodníky,
na přilby hasičského týmu.
Pitomá svíčka. Chytím rýmu.

Ó bože to je romantiky.
Kopancem vítám koledníky,
vím že vztek dobrým rádce není.
Vše spočetli mi v usnesení....
Publikoval(a): netWoor, 23.12.2019
Přečteno (102x)
Tipy (12) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: slunečnice69, Květka Š., donne, Bezhlavý rytíř, Jikra, Mirastus, děda včela

Spodek

Stránka generována 19.5.2024 05:01
U nás jste dnes prohlídl(a) 6 stránek.
roboti