Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Proč

Proč

greatpedro Básně » Smutné

Anotace: Další smutná.

…Proč místo štěstí,
jen smutek nosím,
slzička duší cestu klestí,
sám v sobě bloudím…

…Proč místo lásky,
srdce bolí, tak raněné,
místo záře, ve tváři vrásky,
v černém sukně oděné…

…Proč místo úsměvu,
zůstal chladný déšť,
pro lidskou obavu,
srdce se svírá v pěst…

…Proč místo květin,
je jen spálená zem,
nezůstal ani stín,
stesk je zákonem…

… Je mnoho otázek,
odpověď jediná,
marně hledám lék,
kniha osudu je dopsána…
Publikoval(a): greatpedro, 22.12.2019
Přečteno (189x)
Tipy (11) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: Huhlinka, slunečnice69, donne, Bezhlavý rytíř, děda včela, Mirastus, netWoor, Makaveli

Spodek

Stránka generována 22.11.2024 01:42
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti