**A škrábe...
**A škrábe...
Anotace: ..už vím proč se říká "škrábe jak kocour"..
---*---
Píše kocour na mém stroji
za chvíli ho tlapka bolí,
mňoukne,já napíšu román
a potom ten román rozdám.
Za chvíli je bez nálady
mňoukne,
...nějak došli mi nápady
a tak ťuká co ho baví
"oklokl,retetum",
do pátku pak píše z hlavy.
Už s tím přestaň,kocourku
olízej si svou tlapku,
on píše dál "kuhulbextr"
tlapku mám jak alabastr.
A pak píše všema čtyřma
papír došel? Nezajímá,
"fiksí,iksí,zuantérum"
a pak už končí
potom mňoukne,to se loučí.
Neboj,já tvůj román nikam
nedám
do trezoru si ho schovám,
ty kocouří škrábanice
budou pak zdobit i školní
učebnice...
***-***
Publikoval(a):
Květka Š., 19.12.2019