Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

První rande

První rande

Po prvním rande, zrovna dneska
přišla mi tadle esemeska:

„Když šli jsme alejemi lip,
srdce mi trefil lásky šíp,
ať jsem, kde jsem, tak chybí tu,
tvé oči plné blankytu.“

Stále koukám na došlou zprávu.
Má mě snad za pitomou krávu?
Zná barvu očí mých? Ach bozi,
opravdu mám tak malé kozy?
Publikoval(a): netWoor, 19.12.2019
Přečteno (137x)
Tipy (4) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: Jikra, Bezhlavý rytíř, Mirastus, děda včela

Spodek

Stránka generována 23.10.2024 17:23
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti