Komentáře slouží k vyjádření vašich názorů, postojů či kritiky.
Dobré téma na úvod. Spravedlnost je tak subjektivní věc, že objektivně nemůže existovat... Dám bod a budu se těšit na další, M.
18.12.2019 9:13 | Mirastus
Email:
Heslo: