Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Vnímám

Vnímám

Vnímám slunce
vnímám ráno
vnímám ruce,
jenž mě hladí

Vnímám jeho
stíny
táhnou nás do hlubiny

Vnímám větřík,
jenž zaleze
pod
svetřík

Vnímám jeho ruce
nebudou hladit věčně

Bývám svojí paní
jenž
topí se v lásce
jenž
topí se v jeho přání
tak
lehce

Miluji ho přece
Publikoval(a): kopretina7777, 15.12.2019
Přečteno (80x)
Tipy (4) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: slzy-deště, děda včela, donne

Spodek

Stránka generována 25.4.2024 02:14
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti