Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Nevěřím na hvězdy

Nevěřím na hvězdy

Pomsta genetiků-Genetyčka Básně » Srandovní

Anotace: Některé hvězdy padají na zem jen aby škodili,aby tu řádili.§Hvězda čili celebrita.

Nevěřím na hvězdy co se prochází po
mé Zemi,tady hvězda co by chtěla
škodit není,hvězdy pouze tam nahoře
na obloze visí-nepatří k mé misi.
Dolů na zem nechtějí přijít,nebyli
by jsme schopni s nimi vyjít,s
hvězdou by se člověk pouze hádal,na
rozloučenou tak často mával.
"At už odejde,at už je pryč vemu na
něj pohrabáč,vemu na něj rýč,jen at
už je ta spropadená Hvězda pryč".
Necht si svítí na obloze a jenom tam
at si září,at dolů na Zem nepohlíží
neb najdou jí zítra v mlází.
"Vrat se Hvězdo na oblohu a jiné
hvězdy tam oslnuj svou září tady dolů
na mou planetu NESMIS:Protože Hvězda
vždycky všechno zkazí!"§
čekají vás Hvězdy moc krutý trest
Zakazuji vám na mou planetu lést!§
To at nyní platí odnepaměti,hvězdy
jsou pouhé kosmické smetí.....!§
.......................................
A tak Hvězdy od té doby jen na obloze
svítí na mou planetu dnes bojí se
vstoupit,jsou navždy uvězněné v té
hvězdné síti,náš život
s Hvězdami nedá
se skloubit.
Publikoval(a): Pomsta genetiků-Genetyčka, 15.12.2019
Přečteno (106x)
Tipy (0) ... dát Tip/SuperTip

Spodek

Stránka generována 23.10.2024 17:32
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti