Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Hvězdička

Hvězdička

Hvězdička

Z nebe padá hvězdička
plní tajná přáníčka.
Taky jsem ji šeptala
ona se jen usmála.

Hvězdičko zlatá sejmi
z duše mé chmury černé.
Ze srdce bolest,co svírá
ho.Na tváři vykouzli
úsměv maličký,abych měla
hezké dny.

Duše smutná je a srdce bolí
mé oči pláčí slzy jak hrachy
velký.

Hvězdičko zlatá přeji si
ná tváři mít úsměv maličký,
abych měla pěkné dny.

Vrať mi spět můj smích a
setři slzy z mých očí.
Publikoval(a): slunečnice69, 9.12.2019
Přečteno (48x)
Tipy (4) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: kopretina7777, děda včela, Květka Š., Klarineb

Spodek

Stránka generována 22.11.2024 14:33
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti